• Geen rugpijn meer!
 • Verbeter je zithouding
 • Gratis verzending!

4.8Out of 132 Reviews

Jaap - 17 / Sep / 2020

Backjoy, hartelijk dank!

ONTZETTEND BEDANKT !!!!!!! Ik ben ECHT blij met mijn bestelling. Ik leed aan een "VERSCHRIKKELIJKE" lendenontsteking. Ik kon NIET LANGER in mijn stoel zitten voor mijn maaltijden. VANAF DE EERSTE DAG hebben de ZITTING en de RUGLEUNING me enorm ontlast! En binnen TWEE DAGEN heb ik geen pijn meer in mijn rug !!!! BEDANKT BEDANKT !!!

Backjoy, hartelijk dank!
Klant ervaringen

ONTZETTEND BEDANKT !!!!!!!!! Ik ben ECHT blij met mijn bestelling. Ik leed aan een "VERSCHRIKKELIJKE" lendenontsteking. Ik kon NIET LANGER in mijn stoel zitten voor mijn maaltijden. VANAF DE EERSTE DAG hebben de ZITTING en de RUGLEUNING me enorm ontlast! En binnen TWEE DAGEN heb ik geen pijn meer in mijn rug !!!! BEDANKT BEDANKT !!!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Testimonials experts
  29 / Nov / 2020

  Jaap - 17 / Sep / 2020

  Testimonials experts

 • Backjoy, hartelijk dank!
  17 / Sep / 2020

  Jaap - 17 / Sep / 2020

  Backjoy, hartelijk dank!

 • Klant reviews backjoy
  14 / May / 2020

  Jaap - 17 / Sep / 2020

  Klant reviews backjoy

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Backjoy Europe 4,8 / 5 - 538 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »